2017. október 23. hétfő

Pályázati infó
Látogatóink
 

PostHeaderIcon Egerek és macskák tánca

Az idén már középső csoportos Margarétáink ismét megcsillogtatták ügyességüket, elszántságukat és rátermettségüket a Boldog Gyermekkor Alapítvány 2017. évi tavaszköszöntő műsorában. Ebben az évben a délelőtt második részében láthattuk őket, a játékos „kicsik” és a már iskolába készülő komoly „nagyok” között léptek színre a mi kis büszkeségeink. Előadásuk címe „Egerek és macskák tánca” volt, amelynek történetét nagy titokban tartották a gyerekek a próbák alatt, így igazi meglepetés készült nekünk a színpadon.

Az inci-finci egérkék kimerészkedtek az ötletes egérlyukakból, verseltek, táncoltak, felfordították a házat, míg a doromboló cicuskák rájuk sem hederítettek, hiszen még az sem zavarta őket, ha sajtból van a hold….. Jött a gazdasszony, előkerült a seprű is, de mivel a cicák a közelben heverésztek, így a nagy zajra a gazdasszony segítségére siettek. Volt nagy „Tom és Jerry” – kergetőzés a színpadon, a farkincák és a bajuszkák tánca betöltötte a teret, ám a végén mégis kiderült, hogy lehet egy macska is megalkuvó, hiszen az egerek és a macskák nagy barátságban, vidáman és felszabadultan búcsúztak tőlünk a jól ismert filmzenére.

Mindenki nagyon jól érezte magát, a színpadon és a nézőtéren egyaránt. A kreatívan kitalált és megvalósított jelmezekben a rózsaszín-szürke egérlányok és egérfiúk, a fekete-fehér cicalányok és cicafiúk is lelkesen pörögtek – sürögtek – forogtak a régi slágerekre, amely előadást mi szülők, nagyszülők, rokonok folyamatos tapssal jutalmaztunk, hiszen nagyon büszkék voltunk rájuk. A mi kis cukiságaink már „rutinos” előadóknak számítanak, a játékra koncentráltak, már nem keresték szemükkel mindannyiszor anyut-aput, mert már tudták, hogy biztosan ott vagyunk, hiszen miattunk, értünk dolgoztak annyit a tökéletes koreográfián!

Kedves Brigi, Judit, Piroska, Zsuzsi! Köszönjük szépen, hogy ebben az évben is feledhetetlenné tettétek számunkra ezt a szombat délelőttöt! Köszönjük a kiváló ötleteket, a jelmezeket és a türelmet, amellyel betanítottátok a mi kis Margarétáinkat és a mindennapokban is segítségükre vagytok abban, hogy mindenki megtalálja a helyét a csapatban.

A Margaréta csoportos szülők nevében: Benedekné Turák Erika – 2017. április

Comments are closed.

Keresés
Eseménynaptár
Október  2017
Ke Sz Cs Sz Va
   
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Képtár
2012-szeptember-beszoktatas-002 2015-majus-gyermekhet-021 2015-aprilis-tavaszi_egeszseghet-001 2015-szeptember-pillango_alma-027